Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Drmmer om store cocktails og pink hr! Uden at vide
 • Utroligt man kan have det s sjovt nr man er
 • Jeg er s pave stolt Min seje lillebror med et
 • Jeg er typen der kber blomster til sig selv Jeg
 • At klappe sm sde geder er nsten helt terapeutisk I
 • Ad This holographic lipgloss from essencecosmetics is insane Wearing
 • I dag er dagens arbejdsstation en rd velourstol med kaffe
 • Har nu en tan der er god nok til at
Rejser

Rejsen til Manhatten, New York City

30. oktober 2016

“At rejse er at leve” – Hans Christian Andersen

Det citat lever jeg efter i disse måneder, og hvilken luksus det er!


Afsted gik det med mine forældre og lillebror, til den store by der aldrig sover!
Denne gang handlede turen mere om, at opleve byen fremfor at styrte rundt til alle “must-see” turistattraktionerne. Når man sætter tempoet ned, og lader sig selv blive opslugt i menneskemyldret og alle lysene, så oplever man byen på en HELT anden måde.

Jeg er i lige så forelsket i byen, som første gang jeg var der og jeg føler mig aldrig rigtig klar til at forlade byen igen! Men ak.. ingen herligheder varer evigt, og ej heller gjorde mit eventyr til den smukke by.

Vi boede med udsigt til Empire State Building, på 25 West 37th street – Time Square befinder sig på 47th street, så vi boede MEGET centralt.

14875317_10207652402334445_937078902_n

Empire State Building; Springhills Suites by Marriott

Udsigten i sig selv var ganske fantastisk!

Fik jeg sagt vi havde 28 grader hele ugen? ☀️

Hver formiddag stod på shopping med min skønne mor, og vi fik vidst brugt liiidt for mange penge! Det gjorde ondt at køre kortet igennem, men der findes samtidig ingen bedre end følelse at tage et nyt sæt tøj på, eller se sig selv i spejlet med sin nye LÆKRE taske!

Derudover fik vi i den gang travet gaderne tynde, og vi nåede vidst at gå et marathon på de 6 dage. Stængerne var ømme og trætte, men man oplever byen helt og fuldstændigt når man går, i stedet for at tage en taxa. Selvom der ellers er nok at vælge i mellem!

Udover at jeg spiste fantastisk meget, og super lækker mad – så var min yndlingsdag i NYC nok den dag vi brugte i Central Park. Det nåede vi ikke sidst, og derfor var det højt på listen denne gang.

 

Det her sted, tog virkelig pusten fra mig. Det var så smukt og unikt. Midt i storbyen ligger det mest fredelige sted.

På den bænk kunne jeg have siddet i timevis. 

Bare nyde stilhen, og det smukke ved efteråret. 

Jeg kigger tit på det billede, bare for at synke hen i det sted i tankerne.. Vi havde lejet 4 cykler, og tog en cykeltur på 10km hele vejen rundt i parken, og i det skønne vejr – kunne dagen næsten ikke blive bedre!

Jeg tænker at lave en rejseguide til NYC, både med steder at spise, shoppe, must-see attraktioner og gode steder til en hyggelig gåtur.. For jeg fandt nogle ret gode steder denne gang!

  Skriv svar