Husk at du kan følge mig på Instagram

 • De sm trdlse hretelefoner var et fantastisk godt kb! De
 • Sndag p en mandag! Jeg er klar til at
 • Cravings on a sunday Tb to a fun day in
 • Som gte og kmpe familiemenneske bliver jeg lykkelig af at
 • Rise and shine
 • Sov godt Olde
 • Jeg har ikke opdateret bloggen lnge men det er den
 • Er jeg den eneste der er begyndt at tlle ned
Mode

Sæsonens Musthaves: Strik

8. september 2016

3 af de lækreste strik


Til min store glæde og begejstring er strik et af de helt store musthaves denne sæson! Jeg elsker at gemme mig væk i store striktrøjer og omfavne den hyggefølelse jeg får, når jeg trækker i strik. Det kan jeg i år gøre, og samtidig føle mig hammer fashionable ? .
Farverne skal ikke være sorte, men derimod grå, eller med inspiration fra efterårets natur farver. Og hvis du ligesom mig, forsøger at gå i andet end sort, men ikke rigtig føler at det lykkedes særlig godt – ja så er denne sæson altså skræddersyet til at hjælpe dig! For nu kan du trække i en sort bluse og putte en lækker efterårsfarve udenpå ??

Nedenfor finder du mine 3 yndlings strikbluser.  
Min yndligs? Nr. 1 fra Gestuz

gestuz-oba-cardigan-grey-0

Denne lækre strik er fra Gestuz

gestuz-oba-v-hals-strik-brown-0

Denne lækre strik er fra Geztus

 

moss_femme_burgundy_53h7841_1_1(2)

Denne flotte strik er fra Moss Copenhagen

 

  Skriv svar