Husk at du kan følge mig på Instagram

  • I feel so blessed to travel the world with my
  • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
  • Waiting for the sun to come out
  • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
  • Himmel og hav stod i t p stranden
  • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
  • Indeholder reklame  Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
  • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Mad Min hverdag

Måltid

19. august 2016

13886238_1209899132374389_8552769442081736215_n

Jeg har haft sådan en lyst til, at dele det hele med jer.. men jeg har haft meget at se til, og forsøgt at være lidt sammen med P, når vi har været hjemme på samme tidspunkter på dagen. Idag er det bare mig, så nu har jeg endelig tid til at fortælle jer alt!

Som jeg har delt med jer i et tidligere opslag, så er jeg praktikant i den digitale bolig afdeling på Benjamin Media ( Woop ! ).

Det er simpelthen så spændende og lærerigt, især fordi jeg endelig får mulighed for, at omsætte teori til praksis. Ja.. og så har jeg aldrig fået så meget ros, som jeg får lige for tiden af mine søde chefer. Hvor fedt er det lige?

Thanks for the confident boost guys(!). 

Helt specifikt arbejder jeg faktisk på det nye mad univers Måltid. Det er ret vildt, at blive kastet lige ind i et projekt, som for øvrigt blev lanceret en uge efter jeg var begyndt. Jeg er ret vild med, at jeg egentlig bare blev sat igang og der ikke var så meget formel intro. For jeg har altid glemt ALT lige nøjagtig 30 sekunder senere, men når jeg får lov til at sidde med fingrene i kagedåsen… Ja så sidder det altså bare bedre fast!

Jeg er blevet lidt en alt-mulig-kvinde, der svarer på hurtige spørgsmål eller forsøger at hjælpe til på alle områder inde på Måltid, selvom min primære opgave er at sidde på sociale medier (Rock’N’Roll). Ja, så når der bliver delt billeder og opskrifter – så er det mig der sidder bag skærmen.

For øvrigt skulle de digitale redaktører lige have et klap på skulderen, for de har sammensat et virkelig sjovt praktikant team! Vi har allesammen forskellige baggrunde, og kan nogle forskellige ting – men rent professionelt og kreativt set, ja så er det nok den bedste sammensætning at have sparring med!

Du kan følge Måltid på Facebook

Ses vi derinde? 

    Skriv svar