Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Hårpleje Skønhed

Flawless summer hair

5. juli 2016
Biosilk silk therapy lite // Matrix

JEG HAR TØMT NICEHAIR.DK


Efter en del farvninger gennem de sidste par måneder, er mit hår ikke så glansfuldt og levende som det har været. & det ellers på trods af, at jeg bruger olier og hårkure fra både Matrix og NAK. Bevares .. Hvis jeg ikke brugte de produkter, ville det nok være helt hen i hegnet, og slet ikke til at styre.

Min skønne frisør Helen Lucca anbefalede mig at prøve CHI, som for mig var et ukendt hår produkt brand.

Efter at have brugt det i et par måneder, må jeg indrømme at jeg faktisk kan mærke en forskel ! Dog er CHI et dyrt produkt, og jeg supplere derfor med Redken Soft Shampoo, som bestemt heller ikke er af dårlig kvalitet !

Jeg bruger to forskellige slags olier til mit hår, en fra Biosilk og en fra Matrix.

13618040_10206776573399269_6827803_n

Min hår bliver super lækkert, og det fedter ikke selvom jeg bruger rigelige mængder ! Og så får det styr på mit frizz, som kan være ustyrligt pga afblegningen af mit hår.

Herudover har jeg købt en leave-in mist spray fra CHI, da jeg er løbet tør for leave-in hårkur fra NAK. Keratin spray’en er fyldt med proteiner, som er super godt og vigtigt for håret ! Så masser af det tak.

13608318_10206776573319267_2125205748_n

Det blev altså til intet mindre end 700kr hos Nicehair. Men mit hår er super vigtigt for mig, og jeg ELSKER at farve det – så derfor er det essentielt at pleje det med så mange hår produkter. Ellers er det slut med lækkert pastelhår. Især hen over sommeren, har håret ekstra meget brug for fugt da UV strålerne altså også er skadende for håret (selvom solen ikke tilsmiler Danmark for tiden).

13617634_10206776573359268_1451218139_n

Her er hele mit arsenal af hår produkter

Det skal lige tilføjes, at jeg spiser mange vitaminer ved siden af – for også at styrke og pleje mit hår indefra. Håret er jo en piges bedste og vigtigste access!

Dette indlæg er på ingen måde sponsoreret af nogle som helst. Jeg er bare super glad for de her produkter, og håber I kan finde inspiration til at pleje jeres hår til den store guldmedalje ! 

  Skriv svar