Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Drmmer om store cocktails og pink hr! Uden at vide
 • Utroligt man kan have det s sjovt nr man er
 • Jeg er s pave stolt Min seje lillebror med et
 • Jeg er typen der kber blomster til sig selv Jeg
 • At klappe sm sde geder er nsten helt terapeutisk I
 • Ad This holographic lipgloss from essencecosmetics is insane Wearing
 • I dag er dagens arbejdsstation en rd velourstol med kaffe
 • Har nu en tan der er god nok til at
Min hverdag Skønhed

Sæson Bodyshame

15. juni 2016

Sommeren er smuk for nogle, og forfærdelig for andre..


tumblr_mltz1oST6U1rbf2mto1_500.png 500×289

Jeg er super træt af, at de fleste dame- og modemagasiner fokuserer på hvordan man smider mavefedtet, hvordan man strammer mormor armene op og hvordan man får spændte lår; for sådan bliver man klar til at vise kroppen frem i en bikini !

Bullshit ! 

For hvor er det forfærdeligt, at vi skal gå rundt med dårlig samvittighed, bare fordi vi ikke ser ud som dem i magasinerne?! Dem i magasinerne, ser ikke en gang ud som dem i magasinerne ! Det eneste der er værre end de smukke og perfekte kvinder i magasinerne, er de smukke og perfekte piger på Instagram.. Jeg synes det er forfærdeligt, dels fordi jeg selvfølgelig ville ønske det var mig, men også fordi det er så forkert at vi skal tro og synes at dét er det normale.

& jeg er desværre overhovedet ikke bedre selv! For jeg er da også gået igang med Projekt sommerkrop. For jeg drømmer også om den perfekte insta krop! Da jeg er rigtig glad for mad, går det imidlertid rimelig langsomt .. but who cares?

Body shaming sker både for tykke, tynde, høje og lave. Men i sommerperioden, er der rigtig meget fokus på, at alle dem med brede hofter og store lår ikke burde gå i bikini og hvad ved jeg…
Body shaming er forkert uanset hvem det går ud over !

På min Instagram vil du snart kunne finde et ucensureret billede, af min langt fra perfekte bikinikrop.

For vi er allesammen smukke, på vores egne unikke måde ! 

Bliver du inspireret til at gøre det samme?

Brug hashtagget #camillaslfsblog
& vis mig dit flotte uperfekte bikini billede !

  Skriv svar