Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Parforhold

Nøglen til en eventyrlig slutning

7. juni 2016

“& DE LEVEDE LYKKELIGT TIL DERES DAGES ENDE”


13392978_10206592227430735_1638473967_n

Alle drømmer om det, alle jagter det og ingen ved om deres eventyr får den slutning. Altså den lykkelige slutning. I hvert fald de første 3 måneder i forholdet !

Men hvordan får man forholdet til at holde, når nyforelskelsen har lagt sig?

Tip :

HOLD OP MED AT LÆSE ARTIKLER MED OVERSKRIFTERNE:

– “Så tit skal I have sex for at få forholdet til at holde”
– “Er din kæreste utro? Tjek det her”
– “Så meget må man skændes”

For I har slet ikke sex nok, han/hun er helt sikkert utro (og der er helt sikkert mere end én) og I skændes ALT for meget! 

Så hold op med det !

De første 3 – 4 måneder i et forhold er fantastiske. Man flyver på en lyserød sky, kæresten er fejlfri og er der nogle der så meget som prøver, at indikere at kæresten er uperfekt… Av !

Når nyforelskelsen er faldet, og hverdagen gør sit indtog – så kommer problemerne snigende. Pludselig skal man vænne sig til hinandens særheder, man genfinder lysten til at pleje sit sociale netværk, og hyggen ved at gnide sig op af hinanden 24 timer i døgnet forsvinder lidt.

Det er vigtigt, at I kan leve hver sit liv – sammen ! Der skal være plads til byture, herremiddage og tøseaftenener. Medmindre I ønsker at kvæle hinanden selvfølgelig.

Efter ca. 1 år, begynder mange at tænke på at flytte sammen og man kan samtidig blive ramt af den berømte 1. års krise. Man føler det hele ramler, skænderierne hober sig op og man kan næsten ikke se sig ud af den dårlige stemning. Men her er det altså vigtigt, at man gør op med sig selv om forholdet er værd at kæmpe for! For selvfølgelig kommer man ud på den anden side.

P og jeg har haft lange perioder, hvor bølgerne har gået højt og jeg har da været sikker på, flere gange, at P ville gå fra mig… Jeg er en kælling af kaliber, og han er en meget tålmodig mand! Heldigvis for mig, holder han fast og elsker mig.

Når vi er kommet ud på den anden side, har det gjort vores forhold stærkere og jeg elsker ham kun højere og højere. Efter 3 år, kan jeg stadig blive helt nyforelsket og få lyst til at kvæle ham i opmærksomhed.

I min optik, er det vigtigste i et forhold, at man finder en balance og kan gå på kompromis. Uden at gå på kompromis med sig selv! Der vil perioder, hvor aktiviteten i soveværelset falder; det kan være noget på jobbet, studiet eller på familiefronten der blokerer oppe i hovedet. Mange bekymringer forringer lysten. Og det afhænger også meget af personen. Nogle har mere lyst end andre. Uanset hvad, skal man ikke føle at ens forhold er forkert. Der findes ikke en definition på det perfekte forhold fordi :

Det perfekte forhold findes ikke.

Alle er forskellige og man er nødt til at finde det perfekte i ens eget forhold.

Det perfekte i mit forhold til P, er at vi har stor gensidig respekt og vi giver plads til hinanden. Jeg elsker at kysse og putte i sengen om morgenen i timevis, og P hader det. Og det skal være okay. Det kræver tilvænning, men det skal være okay, at han ikke kan lide det samme som mig.

Lyt til din partner og sæt pris på hinandens særheder ! 

 • Svar
  Jeneva
  19. november 2016 den 7:19

  Oh Diana, I see big things happening for you! I think she's going to be the subject of a vicious tug-of-love at one of your upcoming vintage fairs – she'd love the drama! And what beautiful treasures you've retrieved from your Dad's place – I've been looking for one of those crazy ink birds for years, they used to crack me up as a kid:)). I adore your new frock so much, the colours will give the public a well-deserved autumnal wake up slap – c'mon people, ditch the beige!! We'll change the world together Vix;)) xoxoooxoxoxxox

Skriv svar