Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Drmmer om store cocktails og pink hr! Uden at vide
 • Utroligt man kan have det s sjovt nr man er
 • Jeg er s pave stolt Min seje lillebror med et
 • Jeg er typen der kber blomster til sig selv Jeg
 • At klappe sm sde geder er nsten helt terapeutisk I
 • Ad This holographic lipgloss from essencecosmetics is insane Wearing
 • I dag er dagens arbejdsstation en rd velourstol med kaffe
 • Har nu en tan der er god nok til at
Min hverdag

Når 2 bliver til 3

2. juni 2016

& ET NYT LIV KOMMER TIL VERDEN


13330517_10206563316627983_1635675075_n

Den 01.06.2016 blev Max Emil født, og jeg blev tante (agtig).

Sjælendt har jeg oplevet noget så livsbekræftende, som dét at set et nyt liv komme til verden! Jeg har fulgt med på sidelinjen, lige siden Loui tilbage i september sidste år, til en fest på en bagtrappe, sagde til mig “Camilla jeg tror jeg er gravid” og frem til idag. Heldig og priviligeret, er eksempler på tillægsord der beskriver, hvordan jeg har det. Der skal ikke herske om, at Loui er en af mine absolut bedste veninder. Derfor er det også ekstra specielt, når det er hendes (og H’s) baby, for jeg har fulgt med på sidelinjen hele vejen.

Så da Loui første gang skrev allerede d. 31/05/16 om aftenen, at hun havde fået veer blev jeg mildest talt spændt. Loui og H var super seje fightere, og d. 1/6 kunne de altså se det smukke liv de havde skabt sammen og ventet på i 9 måneder. Jeg sad klar med min telefon, for HVIS de nu skulle ringe så var jeg på pletten.. Nu tænker du måske : ”

“De er midt i en fødsel, hvorfor pokker skulle de ringe til dig?!”

Udemærket spørgsmål. Som jeg ikke kan svare på. Men jeg var altså klar!

I formiddags var vi så en tur på Hillerød Barselsgang, for at se den lille hjerteknuser. Og guuuud, hvor er han dejlig (se billedet øverst)! Vi var der i 2 timer (anmasende type, ja). Men jeg havde faktisk brug for, at se at Loui, H og baby var helt okay, med mine egne øjne. & det er de! En euroforiserende tilstand af lykke, er det der bedst beskriver forældrenes tilstand. Det er så smukt, og jeg bliver næsten misundelig på de stærke følelser de har.

Havde tiden været en anden, hvor min indkomst var mere stabil med fast arbejde, en færdiggjort udannelse og nogle flere år sammen med Patrick – ja, så kan jeg da ikke afvise at lille Max Emil havde sat gang i mit eget børne projekt. For se lige P, med skønne Max i armenene…. Hvis det ikke bare er verdens sødeste.. ja så ved jeg ikke hvad er! #daddymaterial

13330428_10206563372909390_1389010242_n

Men bare rolig mor og far, ingen børnebørn på vej lige foreløbigt ! 

Har du en veninde der er gravid? Så vil jeg i dette blogindlæg også gerne understrege vigtigheden af, at du er der for hende. For det er en følelsesmæssig rutsjebane at være gravid, og jeg tror det er rart at have en at læne sig op af – når der er problemer i forholdet ! Vær opmærksom, og husk hende – selvom hun ikke kan drikke mere, så har hun stadig brug for, at være social !

God aften !

  Skriv svar