Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Livsstil Min hverdag Skønhed

Mission accomplished

26. juni 2016

JEG ER KLAR TIL SOMMER !


Sundhed-ern_ring

Jeg er super stolt over min egen præstation. Ikke at jeg er i mål, men fremskridt er meget en federe følelse en perfektionen – og hvad er i øvrigt det perfekte? Pt føler jeg mig rimelig lækker for at være ærlig og lidt kvalmende måske !

Da jeg besluttede mig for, at ændre et par ting vejede jeg ….. 80kg! Det gør helt ondt bare at skrive. Jeg var på ingen måde overvægtigt, men 80kg ?! Mit ego var for stort til, at kunne bære den vægt.

13515297_10206687236445901_1115919196_n

Før billede

Jeg er jo 1,78m høj, og jeg synes ikke selv jeg ligner en der vejer 80kg. Men ikke desto mindre, var det altså dét jeg vejede.

Jeg har som tidligere nævnt brugt iforms kostdagbog, som både tæller kalorier i maden, og hvor meget jeg forbrænder ved træning – ud fra de fakta jeg har givet om mig selv, og det mål jeg har sat mig. Det var mest for at kontrollere min kost, men efterhånden som jeg fandt en balance, har jeg brugt den mindre og mindre. Hvis jeg så i perioden, har følt jeg er kommet lidt på et sidespor, så er jeg gået tilbage til app’en og har igen kunne kontrollere min kost.

Mit sodavand- og slikforbrug er minimeret. Dermed ikke sagt, at jeg ikke rør søde sager, jeg spiser bare kun ved særlige lejligheder, eller hvis det er den tid på måneden. Jeg træner ca. 3 gange om ugen herhjemme, men jeg sørger for at bevæge mig hver dag; det meste foregår på arbejdet i butikken, men ellers går jeg en aften tur med P. Derudover spiser jeg mindre portioner end jeg gjorde før, jeg spiser næsten aldrig brød og så spiser jeg en masse vitaminer.

13510734_10206687236485902_1747731568_n

Efter 2 måneder

Jeg ved ikke hvor meget jeg har tabt mig, men jeg er pave stolt ! 

Jeg er ikke kost ekspert, og det jeg har gjort er ikke revolutionerende. Men derfor tillader jeg mig stadig, at skide lidt på janteloven og klappe mig selv på skulderen!

Om 3 uger rejser jeg til syden, og jeg GLÆDER mig til at stå skarpt i mine nye bikinier ! For det her er 2 måneders fremskridt, så hvem ved hvordan jeg ser ud om yderligere 3 uger?

13487526_10206687236525903_25593065_n

Jeg føler mig i hvertfald top motiveret !!! 

  Skriv svar