Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Rejser

Turen går til …

30. maj 2016

Marbella, Marielyst, New York City & Berlin


Hvor heldig er jeg lige?

Marbella

I sommerferien skal jeg en tur til Marbella min skønne familie, og et vennepar (praktisk talt familie). Da jeg boede hjemme, rejste vi med dem så oftest som muligt – jeg har kendt siden altid og det er fantastisk at rejse med nogle, man kender så godt og virkelig kan slappe af sammen med! Ja vi får en fest. Vi skal bo i en stor lejlighed lige uden for Marbella by. Har du endnu ikke besøgt Marbella, så kan jeg kun sige KOM AFSTED! Den gamle by i Marbella, er så hyggelig med mange små restauranter og butikker. & er man til store biler og fancy butikker, er Puerto Banús kun 10min kørsel derfra.

Marielyst

Senere på sommeren skal jeg nogle dage i sommerhus med P, Loui, H og deres lille babyboy! Det bliver simpelthen bare drøn hyggeligt, og jeg glæder mig helt vildt. I min optik er Marielyst/sommer i Danmark voldsomt undervurderet. Det bliver fantastisk ! Vi har lejet en hyggeligt lille sommerhus, i gå afstand til både byen og stranden.. Bliver det meget bedre?!

New York City

Where my heart belongs! Til efteråret tager jeg en tur med familien til Manhatten. Det er 2. gang jeg skal til NYC, og jeg kan fortælle jer… Da mine forældre fortalte det, begyndte jeg simpelthen bare at tude .. af glæde naturligvis! Jeg elsker byen, dens rummelighed og mangfoldighed. Jeg skal bruge rigtig mange penge, drikke rigtig meget kaffe og suge energien ud af Times Square hver evig eneste aften! Tit synes jeg man glemmer at nyde øjeblikket, og det skal være det store fokus denne gang. Sørge for virkelig at få det meste ud af hvert sekund! Sidste gang farede vi rundt, for at se alle de store turistattraktioner. I år er det en lang cykeltur i Central Park, en masse shopping og en mere afslappet tilgang til tingene. Selvfølgelig er der ting, jeg rigtig gerne vil se – men da jeg har set alle “must see” stederne, kan man slappe lidt mere af!

Har du nogle gemte steder i NYC man bare skal se, så del endelig!! Jeg vil prøve at være mindre turist agtig i år.

Berlin

P lavede et vildt impulskøb igår. Det vildeste impulskøb. Det er ikke rigtig gået op for mig endnu. Vi skal bo på Titanic Chaussee i Berlin, og det ser overdrevet lækkert ud! Jeg har været i Berlin én gang før for nogle år siden, men denne gang vil være speciel. For det første, fordi jeg skal afsted med P.. for det andet fordi det er i julen og jeg elsker julen! Jeg har hørt at Berlin skulle være så smuk i juletiden, og jeg glæder simpelthen så meget til at se det! Tak til skønne dejlige P, for at betale sådan en skøn miniferie (jeg er verdens heldigste pige).

Hvad er jeres ferie planer for resten af året?

 • Svar
  Naja Pedersen
  3. juni 2016 den 22:07

  I NY skal du i Bryant park! En super mini lækker park!
  Du skal til china town og købe frugter/dragon fruit! Mums!
  Du skal også til little Italy tæt på Brooklyns bridge der er den hyggeligste lille sol park! Noget mad der hen så har du en fantastisk formiddag!

  Var også i ripleys og brugte godt 3-4 timer der inde med kæresten! Sjoveste vi fik gjort!

  Sæt en heeel dag af til at gå på national musset! Alle pengene værd! ?

  Og en dag i central park! Wow kunne bruge mange timer der!

  New York kan man bruge mange dage i, bare læg en plan for hvad i vil se!

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   4. juni 2016 den 10:34

   Vi har været der én gang før, så som du selv skriver – er det især parkerne der kommer til at fylde meget i år ! Og shopping… Meget shopping!!!

Skriv svar