Husk at du kan følge mig på Instagram

  • I feel so blessed to travel the world with my
  • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
  • Waiting for the sun to come out
  • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
  • Himmel og hav stod i t p stranden
  • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
  • Indeholder reklame  Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
  • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Mad

Rugbolle med chokolade

8. maj 2016

TIL DEN SØDE TAND


Denne bolle er perfekt til et mellemmåltid, eller hvis du lige har en craving efter noget sødt! Den er altså min buddy, især i weekenden.

Det skal du bruge ( opskriften skal gerne blive til ca. 10 – 12 boller ) : 

  • ½ l vand
  • 10 g gær
  • 1 dl skyr
  • 10 g salt
  • 50 g hele rugkerner
  • 250 g fuldkornshvedemel
  • 150 g hvedemel
  • 125 g rugmel
  • 50 g mørk chokolade, grofthakket
  • 40 g rosiner

 

Sådan gør du : 

  • Bland alle ingredienser i en skål, og ælt det godt sammen.
  • Det må gerne klistre lidt. Men er det for tyndt, så kom mere mel i.
  • Rul dejen til en pølse, og skær den ud i trekanter.
  • Lad bollerne hæve 1 time, og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 20 minutter.
It is a real lifesaver!

    Skriv svar