Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil

Projekt sommerkrop

25. maj 2016

RADIOTAVSHED


Jeg har mildest talt været elendig, til at opdatere omkring mit projekt sommerkrop.

Men men men …. 

Jeg har tabt 4 kg! 

Hvad siger I så venner? På 1 måned og 1 uge, er der røget 4kg. Jeg kan se det især på min mave, og omkring mine skuldre/kraveben. Det er virkelig skønt! Mit sodavands indtag har jeg holdt på et absolut minimum. Jeg har også holdt mig totalt fra vingummier.. Jeg har spist popcorn, chips m.v. i weekenderne, eller hvis der fx har været fødselsdag? Men jeg har primært levet af kaffe og vand.

Min træning har desværre været meget svingende.. Der sker en masse spændende ting i mit liv, jeg er jo bl.a. blevet Hunkemöller Ambassadør! Derudover har jeg fået drømme praktikpladsen. Ja og så sidder jeg, som så mange andre og sveder lidt over et hav af eksamener. Men jeg skal igang igen, for jeg tør slet ikke tænke på hvor hurtigt jeg kunne smide kilo, og centimeter hvis jeg også trænede regelmæssigt. Bare en gåtur på 30 – 45 minutter kunne sikkert gøre underværker.

Så idag var jeg tidligt ope, for at træne i en god times tid. Det var forfriskende, og samvittigheden får det meget bedre!

Jeg tillader mig selv at spise “normal” mad, jeg spiser bare mindre portioner og sørger for at drikke rigeligt med vand imens, så jeg hurtigere får en mæthedsfornemmelse. Jeg har altså ikke udelukkende levet af salat, for at tabe mig. Det er super vigtigt, at det er noget jeg kan holde fremover også, istedet for en lynkur der går i vasken, når jeg spiser normalt igen.

IMG_6618-e1461441096305

Photo credit : www.morenafash.com

For at motivere mig selv ydeligere, vil jeg forkæle mig selv med dette lækre two piece trænings sæt fra Morena Fash! Jeg ville ønske kroppen fulgte med.. men det kommer nok (håber jeg!).

Hvordan går det med jer? Har I opgivet? Del gerne træningstips her på siden, eller på min facebook side!

  Skriv svar