Husk at du kan følge mig på Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
Livsstil Min hverdag

Overspringshandlinger

11. maj 2016

NÅR DU SKRIVER EKSAMEN


Det er vidst ingen hemmelighed, at alle der har prøvet at gå til eksamen, på den ene eller den anden måde har foretaget sig en eller flere overspringshandlinger.. Personligt hælder jeg mest til flere(!).

Så her sidder jeg .. helt alene .. med et glas vin .. og stirrer tomt ind i skærmen ..

Hvis bare det var lige så nemt at skrive eksamen, som det er at drikke vin og blogge !

Hvor ville verden dog være et smuk sted. Men ak….

Det er mit sidste eksamensforløb, inden jeg afslutter min bachelor (liiige efter jeg har været i praktik altså). Man skulle tro, at det ville være en kæmpe motivation. Men stik modsat sidder jeg med sådan en “åh hvor jeg ikke gider det her lort mere” følelse i kroppen. Jeg har MEGA svært ved at tage mig sammen.. Aldrig har jeg været så LIDT stresset, og foretaget mig SÅ mange overspringshandlinger.

Jep … Dette blogindlæg er endnu en overspringshandling … 

Derfor kommer jeg med en liste over De Bedste Overspringshandlinger


  • Få en tan ude i solen –> forevige din tan med 1(000) selfies
  • Spise is – eller bare spise hvad som helst faktisk
  • Drikke vin – alene eller med en veninde er underordnet, bare vin
  • Shopping – ligegyldigt om det er i fysiske butikker eller på nettet
  • Kanalrundfart på Nyhavn
  • Få ryddet op (og ud) i garderoben, så den er klar til foråret
  • Alt andet end at skrive eksamen 

& så er det vidst igang med den eksamen … 

God skrivelyst til alle jer, der er i samme båd som jeg!

    Skriv svar