Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Parforhold

Mændenes guide

3. maj 2016
camillavingaard.dk

DE TRE FASER I ET SKÆNDERI


Det starter måske som en ganske lille og næsten ubetydelig ting. Men ingen kan få tingene til at eskalere, som en kvinde!
Det starter måske som et mindre irritations moment, men vi kan jo altså godt finde på at inddrage det du gjorde i sidste uge, ind i dette skænderi!

For kære mænd….

Vi glemmer ALDRIG dét I har gjort. 

Og så er det egentlig irrelevant, hvor længe det er siden og hvad det omhandlede. Vores hukommelse er STOR når det kommer til jeres bommerter.

Bevares..

Historien bliver muligvis lidt bedre, hver gang vi fortæller den. Men sagens kerne er ; du dummede dig, og det husker vi!

STADIE 1

Vi er lettere irriteret, konfrontere jer med situationen – men på en let kærlig måde og eventuelt med et “skat” efterfulgt.. Bare så du ikke tror vi er sådan rigtig sur!

Her kan skænderiet stadig reddes!

Sæt dig ned, hør hvad hun siger til dig og prøv at sætte dig ind i vores følelser (mission impossible !). Men lad som om! Det virker lige så godt (her får du jo også lov til at udfolde din indre skuespiller –> du ligner måske oven i købet lidt Ryan Gosling eller Chaning Tatum? Lucky you ! 

STADIE 2

Vi blusser lidt op i kinderne, taler med lidt større bogstaver – formentlig fordi du ikke kan se problematikken – og vi siger med sikkerhed ikke “skat” mere. Faktisk siger vi slet ikke noget.. Kun med vores øjne! For hvis øjne kunne dræbe… Ja, så ville jorden være kvinde domineret.
Her er det ultra vigtigt, at du bare giver den fuld gas med skuespiller genet – for ellers ender I i stadie 3, og der vil du for alt i verden ikke ende.

STADIE 3

Nu er den slem! Vi tiltaler jer nu ved fornavn, og så bliver det faktisk ikke værre.
Har du et sted at løbe hen, ja så er det med at få benene på nakken. Vi er rusk-ravende-splitter-rasende! Du forstår ingenting, du hører os aldrig, du vil ikke indse at DU er problemet, du taler for meget om dig selv. Altså konklusionen er at du er en stor idiot, og vi forstår faktisk slet ikke hvad vi laver med en åndsamøbe som dig!
Ja, og så er vi sur i cirka 3 dage. Så indtil da, skal du helst bare please os (hvis vi kunne bestemme)..

Selvfølgelig overlever I alle tre stadier.. men jeg siger bare – nogle gange ville det være fedt, hvis man kunne redde trådene ud allerede i stadie 1 !

Rigtig god tirsdag til jer

  Skriv svar