Husk at du kan følge mig på Instagram

 • ReklameGave Jeg er stadig helt forelsket i den lyserdehellip
 • Sidste arbejdsdag inden jeg gr p vinterferie En ugehellip
 • The coolest in the jungle vacation flashback mallorca travel coolestmonkeyinthejungle
 • Ferie det er LIGE mig ferie vinterferie selfie lipgoals essencecosmeticshellip
 • Drys lidt krlighed over din egen og andres tilvrelse uansethellip
 • Jeg har fet de var KMPE! Ls mere phellip
 • Kan slet ikke f armene ned over den smukke udsigthellip
 • hautestockco
Mit Liv

Min lykke

7. april 2016

Psst.. til sarte sjæle og singler; det her bliver et kvalment indlæg.. Så hav lige en spand klar ved siden af dig, hvis du kaster dig ud i at læse videre!

Family-quotes-tumblr-2

Jeg er i et sted i mit liv, hvor jeg virkelig føler en stor og alt-oplysende lykke helt nede i maven. Mit liv er fyldt med mennesker, der kun vil mig det bedste; min elskede kæreste der evigt og altid, fylder mig med latter. Som lytter og støtter mig.. Han giver mig uanede mængder af kærlighed, elsker mig for mine særheder. Jeg har aldrig mødt et menneske, der i den grad forsøger at glæde et andet menneske (mig), som han gør.

Han er yin til min yang!

Derudover har jeg bare en familie der elsker mig så ubetinget, som nogle overhovedet kan.. Hvor fantastisk er det lige? Hver gang jeg træder ind af mine forældre hoveddør, bliver jeg overdynget med kærlighed, og blikke der fortæller mig at jeg har været savnet. Også hvis jeg bare har været væk i en halv time! Det vil jeg ikke bytte for noget i verden.

& så er der mine skønne veninder, som jo virkelig tager én for holdet en gang i mellem! Det er dem jeg søger, når jeg har brug for et godt råd eller bare for at komme af med en god omgang mundlort. Og de er i sandhed verdensklasse skuespillere, for de formår altid at lytte som om, det er det vigtigste i deres liv… Jeg føler mig i sandhed heldig, at være omgivet af så dejlige mennesker! Veninder er den familie man selv vælger, og jeg har valgt den bedste.

Det var lige en ordentlig potion pladder kærlighed.. Jeg elsker det! Tiden skulle stoppes, så jeg kan nyde dette forår endnu mere.

 

Jeg ville altså elske, at høre om de ting der forsøder dit liv! Smid en kommentar, eller skriv på min Facebook side.

Spread some love! 

 

Rigtig god aften til dig, og må dit liv være lige så kærlighedsfyldt og solskins-agtigt som mit er!

  Skriv svar