Husk at du kan følge mig på Instagram

 • ReklameGave Jeg er stadig helt forelsket i den lyserdehellip
 • Sidste arbejdsdag inden jeg gr p vinterferie En ugehellip
 • The coolest in the jungle vacation flashback mallorca travel coolestmonkeyinthejungle
 • Ferie det er LIGE mig ferie vinterferie selfie lipgoals essencecosmeticshellip
 • Drys lidt krlighed over din egen og andres tilvrelse uansethellip
 • Jeg har fet de var KMPE! Ls mere phellip
 • Kan slet ikke f armene ned over den smukke udsigthellip
 • hautestockco
Bolig Indretning

Blå guld

3. april 2016

et nyt univers


Royal Copenhagen

Jeg har siden jeg var 16 år, samlet på Royal Copenhagen. Min samling er ikke så stor, men består udelukkende af Blå Mega Mussel. For at starte min samling, har jeg hidtil kun samlet på tilbehør; altså kander, fade, kaffekrus, skåle og fyrfadsstager. Jeg er snart i mål, og kan derfor begynde at samle på tallerkener i alle størrelser. Det er for mig den sjoveste del, af at samle. For her kan jeg jo bruge det oftere til hverdag!
Jeg har tidligere været irriteret over, at min samling har vokset så langsomt.. Men det er jo i virkeligheden det sjove ved at samle? At man nyder den enkelte samlergenstand mere, når man ved hvor hårdt man har arbejdet for at få råd til den. Eller hvor længe man har ønsket sig den og endelig får den til sin samling! Efter jeg blev medlem af en gruppe på Facebook, fik jeg øjnene op for mulighederne i at blande forskellige stel, og pludselig åbnede der sig en hel ny verden.

Jeg har selvfølgelig straks begivet mig ud i, at finde en ny kollektion/serie som jeg synes ville passe godt til det blå mega mussel, og samtidig mig selv. For mit stel repræsentere et eller andet sted også mig. Klassisk og enkelt design, tiltaler mig mest! Derfor faldt jeg med det samme for Blå Palmette serien. Den er simpelthen så smuk, og enkel i sit udtryk!

www.royalcopenhagen-1 www.royalcopenhagen-2 www.royalcopenhagen-3 www.royalcopenhagen

Personligt er den nederste tallerken mit yndlings produkt, fra Palmette serien! Man ak, der går jo nok mange år før jeg har et fuldt sæt!

Let the fun begin..

S B

  Skriv svar