Husk at du kan følge mig på Instagram

 • ReklameGave Jeg er stadig helt forelsket i den lyserdehellip
 • Sidste arbejdsdag inden jeg gr p vinterferie En ugehellip
 • The coolest in the jungle vacation flashback mallorca travel coolestmonkeyinthejungle
 • Ferie det er LIGE mig ferie vinterferie selfie lipgoals essencecosmeticshellip
 • Drys lidt krlighed over din egen og andres tilvrelse uansethellip
 • Jeg har fet de var KMPE! Ls mere phellip
 • Kan slet ikke f armene ned over den smukke udsigthellip
 • hautestockco
Bolig Indretning

3 musthaves i hjemmet i 2016

5. april 2016

Læs hvordan du lynhurtigt får 2016 ind i dit hjem


Lad 2016 sætte sit præg i dit hjem med spraglede farver, materialer og teknologi. Man skal ikke nødvendigvis benytte dig af alle de nye komponenter, for at skabe et stilrent og tidssvarende hjem. Derudover er det vigtigt, altid at sætte sit eget præg på hjemme – det er her hyggen i virkeligheden bliver skabt! Dit hjem skal altid afspejle dig.

Langbordet 

Spisebordet skal i 2016 være det centrale i dit hjem. Det er omdrejningspunktet for den travle og moderne familie. Der skal være mulighed for at lave lektier, arbejde og spise omkring bordet på samme tid. Derudover skal det helst være i det rustikke look, og rå plankeborde er altså blevet et hit. Der er lidt rå New Yorker stil over det, og jeg er altså total nede med det! En anden mulighed er en tung marmorplade (men av det koster mange penge).

Toilettet

Du tror måske jeg joker, men toilettet er et møbel der bliver sat ekstra fokus på i 2016. En ting der hos de fleste kræver lidt af en kulturændring, men det moderne toilet har allerede gjort sin entré i mange luksuriøse hjem i Danmark. Navnet på det smart nye toilet er AquaClean-toilet. De nye funktioner er bl.a. at det vasker dig med lunt vand og tørrer dig efter dit toiletbesøg. Noget der måske vil overraske de fleste, men faktisk bruger 70 % af verdens befolkningen allerede vand i stedet for papir. Det betjenes med ét enkelt tryk, og alle medlemmer af familien kan have deres egen profil. Designet er udarbejdet af schweiziske Geberit (surprise!).

Sofaen

Ud den store 70’er flyder og ind med den minimalistiske lidt feminine sofa! I hvertfald hvis du vil have et stilfuldt hjem anno 2016. Sofaen skal op på benene, tråben, stålben er at foretrække. De kan både være runde, firkantede, ovale – you name it, de skal bare op på benene med-det-vuns. Illusionen i at sofaen bliver løftet fra gulvet skaber rummelighed og luft i din stue, og så bliver sofaen et let møbel i forhold til det dominerende spisebord.

 

& måske tænker I så, hvor ved hun det fra? Her må jeg krybe til korset og sige.. jeg har faktisk tyvstjålet fra Costume, som har skrevet en knald god artikel om boligindretning. Men nu hvor jeg siger det til jer, så er det vel ikke helt så snyd? Artiklen er fantastisk, og jeg følte en trang til at dele den med jer, men med mit præg. Håber I nød den alligevel!

Psst.. hvor sejt er det der toilet ikke lige?!

Husk du også kan finde mig på Facebook & Instagram

  Skriv svar