Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil Min hverdag

Mit første babyshower

11. marts 2016

Regnbuekage, gaver og kaffe


Gud hvor er jeg bare blevet voksen, med voksen venner der skal have børn

Min dejlige veninde Loui og hendes søde kæreste H, venter barn til maj og jeg ved simpelthen ikke noget bedre, end at se andre mennesker glade. Så det tog ikke lang tid, før jeg fandt ud af, at jeg selvfølgelig skulle holde et babyshower.
Jeg havde ganske vist aldrig holdt et før, og jeg har da også brugt min tid på google.

Google bonus info:
Det er bedst at holde et babyshower 3 måneder inden termin.

H var naturligvis med på idéen! I starten ville jeg holde for hele Louis’ netværk, men da min stue er relativt lille, besluttede jeg mig for at invitere de gamle kollegaer fra Punkt1. Vi er en lille sluttet gruppe, med et helt specielt bånd.

Jeg købte lyseblå roser, lyseblå paptallerkner, lyseblå servietter og en hvid perlesnor, lånte en hvid dug af min mor og selvfølgelig en gave eller to til de vordende forældre.

Når man holder babyshower er der næsten en obligatorisk tur i BabySam.. og her kan man jo købe sig fattig! P og jeg købte to sæt tøj, til den lille baby boy som en ekstra gave fra os. Derudover købte vi en selvlysende sut, og et gavekort til 1,5 times gravidmassage – da jeg havde fået de varmeste anbefalinger på, at det skulle være lige sagen, når man er preggo!

Min skønne og skøre ven Peter hjalp i køkkenet ved babyshoweret, han bagte nemlig verdens bedste og flotteste regnbuekage som ses på billeden nedenfor:

1058581_10205949184715069_1363863672_n

Dertil blev der serveret slik, kaffe, te, muffins og øl; en sjov kombination – men i guder hvor var det lækkert!

Louis ansigt, da hun ankom til hendes babyshower var simpelthen det hele værd. Både hende og H blev så glade for det, og det varmede dejligt nede i maven! Og hvor var det rørende, at se H blive så glad fordi Loui blev glad. At hendes glæde kunne røre ham, på den måde. Det var yderst vellykket, og jeg ville gøre det igen til en hver tid.

12825174_10205949184915074_325076598_n

& lykkelig ser hun ud! ♥.

S B

 • Svar
  Nikki Lund
  11. marts 2016 den 18:41

  Sikke en dejlig overraskelse! Ser bestemt ud til, at hun blev rigtig glad for det 🙂
  God weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Svar
   Twenty Something Girl
   11. marts 2016 den 21:41

   Hun blev smadder glad, det var så dejligt! Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg har holdt et babyshower.

   Rigtig god weekend!

   Twenty Something Girl <3

 • Svar
  Simone
  11. marts 2016 den 18:51

  Ej hvor dejligt!
  Sådan nogle regnbue kager ser bare så flotte ud!!! lækkert <3

  http://simonekronborg.bloggersdelight.dk

  • Svar
   Twenty Something Girl
   11. marts 2016 den 21:39

   Den var virkelig også flot, farvespillet er fantastisk!

 • Svar
  Lotte
  11. marts 2016 den 19:55

  Jeg er simpelthen så vild med de regnbuekager! Helt sikkert en der skal prøves herhjemme!

  • Svar
   Twenty Something Girl
   11. marts 2016 den 21:40

   Den var SÅ lækker! Men også ret tung, i hver farve var der en smag og det var fantastisk at få så mange smagsoplevelser. Men man kunne kun spise ét stykke, hvis man overhovedet kunne spise hele stykket 🙂

   Rigtig god weekend

Skriv svar