Husk at du kan følge mig på Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
Beauty

Kat Von D

2. marts 2016

& HENDES FANTASTISKE LIPKIT!


Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke deltog i hendes begivenhed.. DESVÆRRE! Jeg har dog hørt fra flere, at det overall skulle have været et fint arrangement, men at hun godt kunne have brugt lidt mere tid på sine fans. Ej heller har jeg prøvet særlig meget af hendes makeup.. Men hendes læbestift, dén har jeg prøvet og hold nu op hvor er den bare lige dét alle piger mangler, for at fuldeende makeup pungen!

Her refererer jeg selvfølgelig til hendes collection “Everlasting Liquid Lipstick”. Den er super nem at påføre, da den er flydende – men så snart den kommer på læberne bliver den matte og tørrer. Dog har Kat Von D været så klog, at putte en smule fugtgivende i, så du ikke får sprukne læber. Ganske enkelt perfekt!

Mine tre yndlingsfarver er

Noble – petal pink nude

s1705060-main-hero

Den her farve er god neutral, og giver naturligt lyserøde læber især til den lyse hud. & da jeg er ret vinterbleg, er den perfekt! Jeg føler mig feminin i denne farve.

Lolita ll – terra cotta nude

s1552413-main-hero

Den her farve er lidt mørkere, og passer godt hvis jeg vil skille mig lidt ud. Når man påføre den, giver den en flot lipliner i en lidt mørkere tone. Jeg er vild med den, især fordi jeg er blevet gladere for at teste forskellige farver. Den er super smuk, hvis man har en mørk glød – men er man som mig, bleg i huden, fungerer den super godt til grå nuancer.

Vampira – deep reddish burgundy

s1552454-main-hero

Denne mørke røde farve er simpelthen så sensuel og forførende. Den er min favorit! Jeg føler mig super seductive, og den giver igen den rette mørke lipline i kanterne af læberne, så der kommer spil i.

Læbestiften kommer i 16 forskellige farver, og de koster 170kr.. Det er en smule dyrere end MAC produkter, men kvaliteten er ganske enkelt usammenlignelig. Har I endnu ikke erhvervet jer en af hendes produkter endnu, er det bare med at lokalisere den nærmeste Sephora → for det er desværre det eneste sted hendes produkter bliver solgt.

Del gerne dine erfaringer og billeder, hvis du var en af de heldige der deltog i hendes event!

S B

    Skriv svar