Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag

Bloggens skillevej

1. marts 2016
Ud af jordhulen

HVAD SKAL DEFINERE MIN BLOG?


Må dele min “Aha” oplevelse med jer.. 

Jeg er ret ny i blogger universet, og jeg prøver stadig at finde min plads.
Da jeg startede min blog, var min tanke at skrive om de ting der faldt mig ind. Ingen rød tråd, bare derudaf lige som jeg havde lyst. Men da jeg så kom igang, følte jeg alligevel at det hele blev lidt rodet; derfor besluttede jeg mig for at lave en rød tråd og fokusere på dét emne jeg vidste mest om.. Truth be told, jeg har hverken forstand på mode eller skønhed. Jeg er ikke typen der sidder oppe hele natten, blot for at se de smukke oscar kjoler, og hvorfor skulle jeg?, når Costume fortæller mig alt om det dagen efter alligevel.. Med den holdning, bliver man bare ikke ligefrem noget modefænomen.

& min erfaring med skønhed er også begrænset. Jeg er en helt almindelig leverpostejspige, der har haft uren hud og ligesom alle andre, har søgt efter det perfekte makeup mærke. Jeg har været så heldig at have fundet det produkt der gør mest for min hud, men det er begrænset hvor meget suppe jeg kan koge på det emne. Så kan jeg selvfølgelig lave kedelig og kliché agtige contour guides (som jeg forøvrigt ikke selv forstår).

Men hvor er passionen i det? 

Blogging er et meget brugt medie idag, og i min søgen på at skille mig ud, er jeg blevet som alle andre?! Det har fra starten af, været utrolig vigtigt at have mig selv med hele vejen – holde bloggen autentisk.. Derfor vil jeg fremover lade det være op til jer, at finde den røde tråd i min blog. For sandheden er, at vi allesammen læser historier forskelligt, og hvad der er en rød tråd for mig, er måske en grøn tråd for jer? Who knows..

Derfor vil jeg for fremtiden, lave flere spontane blogindlæg; simpelthen fordi jeg måske oplever noget, jeg bare dele med jer. Jeg vil kun skrive om ting, der interesserer mig. For come on.. hvor mange går egentlig op, hvad den perfekte hårvask er? Vi har hver vores rutine, der er perfekt for os – for vi har alle forskellige præferencer.

Jeg håber I vil følge med alligevel, for jeg finder enormt meget ro og afslapning i at blogge. Her kan jeg lufte tanker, oplevelser og andet der lige falder mig ind, uden at nogle dømmer eller kommer med livsvigtige prædikener.

  Skriv svar