Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Beauty Hårpleje Skønhed

Transformation Thursday

5. februar 2016

PUDDER OG PAPILOTTER PÅ STUDIESTRÆDE


ADVARSEL 
DET BLIVER ET LAAAANGT INDLÆG

Man kan vidst roligt sige, at dagen igår stod i forandringens tegn! Mit hår var blevet langt, alt for farvet og slidt i spidserne. Jeg var kommet til et punkt, hvor jeg følte der var nødt til ske noget drastisk, for at opfriske mit look, og ikke mindst mit hår! Målet var en skulder kort klip, og den topmoderne granny/silver farve i hele håret.

12665817_10205766907238246_1353280739_n

Men men men…. det er ikke hvem som helst, der får lov til at lave så store forandringer i mit hår. Guderne må vide, hvor mange forskellige frisører, hvis hjemmeside, facebook profil og instagram jeg har endevendt. & det var her jeg faldt over Helen Lucca, jeg så hun havde lavet mange makeovers og jeg vidste med det samme, at det var hende der skulle stå for min forandring! Jeg havde forberedt mig på, at det ville tage i hvert fald et par timer – men var ikke klar over, hvad jeg helt havde kastet mig ud i!

Lad mig med det samme sige, jeg fik den varmeste velkomst i Helens hyggelige lille salon. Med en stor kop latte og chokolade på siden, var vi klar til at begynde. Processen viste sig dog, at være længere end først antaget;

 • Først skulle der lægges uendeligt mange striber i håret (175 for a være præcis → Og ja… vi talte!)
 • Så skulle der en farve i det hår, som ikke havde fået striber
 • Derefter blev det hele vasket ud
 • & så kom den grå farve i
 • Til sidst, den store klip af hele 25cm

Det lyder måske som en hurtig process.. Men 8 timer blev det til, før jeg kunne se det færdige resultat.

Det skal lige siges, at Helen og jeg i mellemtiden nåede at snakke om stortset alt mellem himmel og jord. Af natur er jeg genert, når jeg møder nye mennesker – men Helen sætter rammerne for en afslappet og hyggelig dag, med god musik og en god lang sludder ♥.

I skal selvfølgelig have lov til at se slut resultatet! Jeg er så glad for det – jeg er jo et helt nyt menneske!

 

Er det ikke bare fantastisk flot?! ♥ Jeg er vild med det, og troede aldrig jeg rent faktisk ville blive glad for en kort klip. 

Nu tænker I måske:”Men hvad kostede det så?”
Det kostede 2.800kr, og med i prisen er en gratis genfarvning – i tilfælde af at farven skulle fise lidt ud. Som engangsbeløb lyder 2.800kr måske af meget, men det er alle pengene værd!

Mange tak Helen Lucca, for at gøre mig til et nyt og smukkere menneske ♥.

 • Svar
  Helen Lucca
  5. februar 2016 den 22:20

  Fornøjelsen var på min side sødeste tøs! ♡

Skriv svar