Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Drmmer om store cocktails og pink hr! Uden at vide
 • Utroligt man kan have det s sjovt nr man er
 • Jeg er s pave stolt Min seje lillebror med et
 • Jeg er typen der kber blomster til sig selv Jeg
 • At klappe sm sde geder er nsten helt terapeutisk I
 • Ad This holographic lipgloss from essencecosmetics is insane Wearing
 • I dag er dagens arbejdsstation en rd velourstol med kaffe
 • Har nu en tan der er god nok til at
Bolig Indretning

The Grand Tour

31. januar 2016

Velkommen ind i mit hjem ♥


Boligindretning er min passion ♥..

Siden jeg var 16 år, har jeg haft en klar idé om hvordan mit fremtidige hjem skulle se ud. Selvfølgelig har min smag ændret sig over årene, men i store træk har jeg altid haft en målrettet idé om indretningen af min lejlighed. Umiddelbart vil jeg definere min indretningsstil som romantisk. Jeg er vild med den franske landstil, men sørger for altid at sætte mit eget præg på sammensætningen af boligartikler.

Jeg er vild med stearinlys, jo flere des bedre! For det første er stearinlys praktiske om vinteren, når man bor i en gammel københavner lejlighed. For det andet ser det pænt ud.. & jeg er jo en håbløs romantiker – P siger jeg tænder bål, men jeg mener bare, at jeg skruer voldsomt op for hyggen herhjemme.

Da min lejlighed kun er 63kvm, prøver jeg at holde min indretning simpel, men stilfuld. På billedet nedenfor ses min yndlings væg i lejligheden! Jeg har hele Kähler Omaggio Sølv kollektionen til at pryde mit hjem, og sammensat med de sort/hvide billeder fra http://www.digitalartdk.dk/, giver det et stilrent udtryk. De (digitalartdk) laver serier af billeder, til super studievenlige priser. For at det ikke skulle blive alt for farve neutralt, har jeg valgt Kay Bojesen aben, for at holde den romantiske stil.

Væggen repræsentere mig… old school romantiker med et moderne twist ♥.

 

12650347_10205738058517046_2108070884_n

 

  Skriv svar